Opening 15 mei 2012 van 'Een nieuw perspectief'

09:34:39 - Henk Schouten

De presentatie van mijn boek ‘Een nieuw perspectief’ en de expositie van mijn 20 nieuwe olieverfschilderijen op het zelfde thema, vielen samen met de opening van ‘Tuinen en Kunst’, in de galerie van Klein-Dennenbosch te Eefde.
Boekpresentatie 1

De opening voor genodigden was goed bezocht door mijn familie, vrienden, kunstbroeders en verder door de zakenrelaties van de galerie- en tuineigenaar. Twee uur open huis met hapje en drankje waarbij gekeken kon worden naar bronzen beelden, keramiek, glaskunst en schilderijen. Alles, met de nodige planten, in een prachtige harmonie. Hoogtepunt van de avond was de presentatie van mijn boek en de uitreiking van het eerste exemplaar aan mijn vrouw.

Boekpresentatie 2

Op Hemelvaartsdag 17 mei was de opening van de tuinen voor publiek. Door het mooie weer kwamen er veel bezoekers. Ik had in de galerie de gelegenheid om mijn boek te signeren voor de liefhebber.

Mijn schilderijen zijn te bezichtigen tot 5 september van donderdag t/m zondag van 13.00 uur t/m 17.00 uur. Zie voor verdere info mijn agenda.
Dan is er ook gelegenheid te wandelen in de prachtig aangelegde beeldentuin, met naast veel Afrikaanse kunst ook die van regionale kunstenaars.

Boekpresentatie 3
Boekpresentatie 4
Boekpresentatie 5
Boekpresentatie 6