Op 3 december 2010 heb ik een beenamputatie ondergaan. Daags na de operatie ben ik gaan schrijven in een dagboek. Het werd een verslag tot en met mijn complete revalidatie. Bij de tekst heb ik schilderijontwerpen, illustraties en cartoons gemaakt. Ook heb ik foto’s van mij toegevoegd. Op basis van de tekst en het beeld van mijn dagboek heb ik een verhaal gemaakt. Het verhaal wordt een boek, “Een nieuw perspectief”.

Het verhaal in mijn boek beschrijft het proces, hoe ik weer oplossingen vond. Over mijn contacten en ervaringen in de gehandicaptenwereld. Hoe ik de balans weer vond tussen het biologische, het psychologische en het sociale. Ik heb mijn weg gevonden en weer verbinding kunnen maken met de buitenwereld.

Mijn boek geeft inspiratie, inzage van een ervaringsdeskundige, beeld voor kunstminnaars en het beschrijft hoe je om kan gaan met tegenslag en beperkingen. Door niet bij de pakken neer te gaan zitten en er met positieve energie tegenaan te gaan. Het beschrijft verder wat de samenwerking van lichaam en geest betekent en dat die samenwerking kan zorgen voor ongekende krachten. Krachten, die het leven een heel andere wending kunnen geven, wanneer je maar wilt om de eerste stap te zetten.
Cover een nieuw perspectief
Gegevens boek:
Titel: ‘Een nieuw perspectief’
Formaat: 15,7 × 23,6 cm
Inhoud: 235 pagina’s
Papier: omslag 250 g/m2 binnenwerk 90 g/m2
Druk: omslag full colour met laminaat tekst en afbeeldingen zwart
Levertijd: eind april 2012
Prijs: €19,50

Middels het contactformulier kunt u zich voor inschrijven.

cadeau bij voorinschrijving
een artistieke magnetische full colour boekenlegger (53 ×102 mm)